Impact Displays

INSTORE BRAND ACTIVATION

In een tijd waarin consumentengedrag snel verandert en technologische ontwikkelingen een belangrijke rol spelen, moet het altijd beter. Waarom? De consument heeft veel keuze en kan transparant vergelijken waardoor succesvol verleiden state of the art is geworden. Ben je on-en off-line aanwezig maar vindt jij ook dat de beleving en zichtbaarheid van jouw product beter moet op de winkelvloer? Be smart en neem contact op met ons instore sterren team. Impact Displays maken het verschil en laten zien wat ontzorgen nu echt betekent.

IMPACT DISPLAYS: FROM DESIGN TO STORE & MORE

Verreweg de meeste verkopen vinden off-line plaats. Dit is waar het verschil gemaakt kan worden en je weet dus waar de grootste winst te behalen is. Maar zo eenvoudig is het niet. Je moet consumenten en merken kunnen lezen en begrijpen in een snel veranderende markt. Om te kunnen winnen moet een topprestatie geleverd worden door een professioneel team met instore genen. De juiste keuzes maken, lef hebben en een tikkeltje brutaal zijn, dat bepaalt wie als winnaar uit de winkel komt. Impact Displays bedenkt, ontwerpt en produceert de perfecte presentatie met de beste shoppers activatie.

GOOD IS NOT ENOUGH, IF BETTER IS POSSIBLE

De doelstelling is altijd een beter en sterker merk. Marktaandeel, omzet en profit volgt. Verwacht daarom van ons geen risicoloos tikje terug, daar win je de wedstrijd niet mee. Ons team van communicatieprofessionals, ontwerp- en productietoppers gaan voor de verrassende strategische steekpass. Niet risicovol richting kruising maar zeker in de winkelwagen. Wij begrijpen waar het om draait en maken het verschil bij succesvol beïnvloeden van consumentengedrag. Dit doen wij in teamverband waarbij onze opdrachtgever een belangrijke rol speelt.