Sluit

TRUST

Gamechanging Retail Presentation

Details

TRUST

Gamechanging Retail Presentation

Opvallen in de GAMING wereld is geen makkelijke taak.  Samen met TRUST gingen we echter de uitdaging aan en ontwikkelden een floordisplay waar je niet omheen kunt. De multimedia speler met pakkend beeld en geluid ondersteunt de DEMO opstelling met verlichte  producten. In veel Trust Gaming producten is verlichting verwerkt die de gebruiker naar wens kan aanpassen. We zien dit terug in het Stock gedeelte. We voorzien deze van led verlichting in TRUST rood, wat zorgt voor het perfect uitlichten van de product verpakkingen. De indeling is uiteraard volledig flexibel door de combinatie van verstelbare euro haken en planken. Missie geslaagd zou ik zeggen.

Opvallen in de GAMING wereld is geen makkelijke taak. Samen met TRUST gingen we echter de uitdaging aan en ontwikkelden een floordisplay waar je niet omheen kunt.

De multimedia speler met pakkend beeld en geluid ondersteunt de DEMO opstelling met verlichte producten. In veel Trust Gaming producten is immers ook verlichting verwerkt die de gebruiker naar wens kan aanpassen. We zien dit terug in het Stock gedeelte. We voorzien deze van led verlichting in TRUST rood, wat zorgt voor het perfect uitlichten van de product verpakkingen.

De indeling is uiteraard volledig flexibel door de combinatie van verstelbare euro-haken en planken. Missie geslaagd zou ik zeggen